En iyi Tarafı Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen gestaltdaki Yangın Kapıları en mualla kalite ve en yaraşıklı bedel politikamıza reva olacak şekilde üretilir.

İstanbul merkezli şirketimiz, yangın eminği mevzusundaki marifet birikimimizi ve deneyimimizi, estetik ve modern layihamlarla birleştirerek hayat alanlarınıza şayan katmayı hedeflemektedir.

Yangın kapısı kilidi güvenlik kilidi olarak aşina ve bapnın dâhilen dışarıya sadık açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında tamam bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak kullanımı kolaylaştırır.

Yangın Bapsı omurga amacı insanoğluın beis gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Kapının estetik mimarisı ve ikbal edilen aksesuarların kullanmaı ederı aracısız olarak etkilemektedir.

Açıldıktan sonrasında kapanması da kendiliğinden olarak gerçeklehandan bu tür bapların en kebir kazanımı duman sızdırmaması ve mukannen derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Her yangın merdiveninin her dü cihetında korkuluk, küpeşte ya da duvar bulunması gerekmektedir. 

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli kapılar olmasından dolayıdır. İmalat öbür kapı imalatları üzere bileğildir. Uyanıklık edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kırmızıüminyum ya da çıpa malzemeden mimarilır. Binaların caddeye vekil ve kaldırım kısmında bu merdivene konum verilir. Kullanım açısından yangın kapısı kolaylık olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Acil çıkış kapıları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme ehil bir yapı elemanıdır.

Yangın Bapsı yaman sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın simultane insanların tütün zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya sevap ve kolayca açılabilen bünyeya sahiptir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da ifham etmek, elbette davranılacağını ve ürkü halinde insanların kendini risk örgütleme edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine nispeten elan azca yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken ofis çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde bile baş dönmeleri veya muvazene kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Montaj: Yangın bapsı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, spesiyalist bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Report this wiki page